Роджърс отрече за конфликт в съблекалнята


Н. Гавазов

Роджърс отрече за конфликт в съблекалнята

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че слуховете за дисхармония в съблекалнята на "червените" не отговарят на действителността. На фона на неуспешните резултати във Висшата лига и отпадането от Шампионска лига пресата допълнително разгоря страстите около мърсисайдци, пускайки слухове за конфликт между играчите.

Допълнителен катализатор за спекулациите стана интервюто на Роджърс пред ESPN, в което той намеква за недоволство в съблекалнята.

Преди мача с Борнемът от четвъртфиналите на Купата на Лигата Роджърс бе принуден да отхвърли тези предположения. Нещо повече, специалистът увери феновете, че през втората половина на сезона отборът ще се поправи.

"Чух какви ли не истории за конфликт, но това не отговаря на действителността. Имаме силна съблекалня, имаме силен капитан. През миналия сезон тези футболисти почти взеха титлата и разбира се, не се радват да губят. Но повтарям, в съблекалнята цари фантастичен отборен дух. Мисля, че това ще ни върне увереността в собствените сили. През втората половина на сезона ние ще играем много по-добре", заяви Роджърс.

 

  Сподели
94