Пол Инс посъветва Брендън Роджърс да се отърве от Балотели


Н. Гавазов

Пол Инс посъветва Брендън Роджърс да се отърве от Балотели

Бившият футболист на Ливърпул Пол Инс посъветва мениджъра на "червените" Брендън Роджърс да се избави от нападателя Марио Балотели - ако е възможно по-скоро. Инс е на мнение, че Брендън от самото начало е трябвало да помисли над факта, че нито Жозе Моуриньо, нито Роберто Манчини успяха да укротят буйния нрав на Марио. Според Пол, Ливърпул трябва да продаде Балотели през януари, за да бъде подобрена атмосферата в съблекалнята.

"Привличането на Балотели бе странно решение. Брендън си мислеше, че може да отиде на този риск, защото загуби Луис Суарес. Но щом Жозе Моуриньо не можеше да го контролира, Роберто Манчини не успя, аз не мога да разбера, как така Брендън си помисли, че той може да се справи", заяви Инс.

"Гледайки играта му в неделя, изглеждаше, че той играе само за себе си. Виждаше се как останалите играчи са разочаровани от него. Имаше ситуации, в които той можеше да взаимодейства с партньорите си, но не го направи. Създава се впечатлението, че хората се страхуват да му казват, ако той върши нещо не както трябва. Някои продължават да говорят, че той е забележителен и талантлив футболист, но аз не виждам подобно нещо. Мисля, че колкото по-бързо Роджърс осъзнае това и съответно се отърве от него, толкова по-добре ще бъде за него. Честно казано, така ще е най-добре за всички, защото в сегашния Ливърпул се усеща недостатък на дух", каза още Пол.

 

  Сподели
107