Роджърс: Мачът отразява целия наш сезон


Н. Гавазов

Роджърс: Мачът отразява целия наш сезон

След поражението с 3:0 от Манчестър Юнайтед наставникът на Ливърпул Брендън Роджърс се оплака от грубите грешки на своята отбрана, а също така отбеляза блестящата игра на вратаря на "червените дяволи" Давид Де Хеа. За разлика от мърсисайдци, които така и не успяха да разпечатат вратата на безгрешния Де Хеа, Юнайтед се отнесе по-отговорно към своите положения за гол. Според думите на Роджърс, този мач олицетворява целия сезон на Ливърпул.

"Направихме всичко за победата и мисля, че двубоят олицетворява целия наш сезон. Създадохме купища положения за гол, но Давид де Хеа стана играч на мача. Той проведе вече 4-5 такива мача през този сезон, това е вратар от топ ниво. По невероятен начин спасява отбора си, но също така знае кога да подава и кога да лови топката", зави Роджърс.

"Допуснахме няколко грешки в отбрана и в крайна сметка това ни струва победата. Трябва да продължаваме усърдно да работим и се надявам увереността отново да дойде при нас. Днес бяхме по-добрият тим през първата част, но, разбира се, недопустимо е да допускаме такива голове, каквито пропуснахме. За съжаление, не успяхме да открием резултата, а в ситуацията с допуснатото попадение съперникът се възползва от това, че наш футболист (Коутиньо) загуби своя опонент. Наистина, сезонът се развива не по най-добрия начин, очевидно е, че не вкарваме достатъчно голове. Но аз ще се опитам да намеря решение на нашите проблеми", каза още специалистът.

 

  Сподели
85