Роджърс не възнамерява да се разделя с Балотели


Н. Гавазов

Роджърс не възнамерява да се разделя с Балотели

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс увери, че продължава да разчита на нападателя Марио Балотели. 24-годишният италианец до този момент не е вкарал нито един гол във Висшата лига за "червените" и в момента е извън терените заради травма на слабините. През последната седмица в пространството се появиха слухове, че Роджърс може да се избави от Балотели през януари.

На практика мениджърът на Ливърпул разчита на Марио. Впрочем, бившият играч на Манчестър Сити все още не е готов да се завърне на терена.

"Той както преди е играч на Ливърпул в пълния смисъл на думата, но в момента е контузен и няма какво повече да кажа. Не е готов за игра, а моята концентрация е върху тези, които са здрави и достъпни за избор. Мисля само за това. Той ежедневно работи с медицинския персонал и аз се доверявам на хората, които се занимават с травмите на играчите. Към момента отборът се представя добре и когато се завърне, ще видим неговото състояние. Надявам се, че това ще се случи възможно най-скоро", заяви Роджърс.

 

  Сподели
83