Ливърпул обърна Лестър като гост (видео)


И. Ангелов

Ливърпул обърна Лестър като гост (видео)

Ливърпул се покачи до 8-ата позиция във временното класиране на Висшата лига на Англия, когато днес успя да обърне срещата от четиринадесетия кръг на първенството в своя полза, след като губеше в резултата на гости на Лестър. За победата с 3:1 за мърсисайдци вкараха Лалана, Джерард и Хендерсън.

Домакините започнаха добре мача и в 22-ата минута откриха резултата. Тук Маарез изпрати топка за Варди в предни позиции, който принуди Миноле да спасява с една ръка, след което Шкъртел изчисти, но кълбото попадна в Юлоа, който стреля ниско, топката се отклони в гредата и вратаря и влезе в мрежата.

Само след 4 минути Лалана изравни, когато с мощен удар матира Шмайхел в близкия ъгъл. След почивката обратът донесе Джерард. В 54-ата минута той получи топката при лошо изчистване от Морган и с удар по земя не остави шанс на Шмайхел.

В 63-ата минута Уесли Морган бе изгонен, когато повали Ламбърт като последен човек извън наказателното поле. В 83-ата минута Хендерсън оформи крайния резултат след центриране на Джерард и добра игра от Стърлинг.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
96