Тотнъм успя да пребори десет от Хъл (видео)


И. Ангелов

Тотнъм успя да пребори десет от Хъл (видео)

В среща от поредния дванадесети кръг на английската Висша лига, Тотнъм гостуваше на Хъл Сити и успя да се възползва от факта, че домакините играха с човек по-малко през голяма част от мача. В завършилият при 2:1 двубой, Хъл поведе рано, последва изгонването на Рамирес и изравняване от Хари Кейн, а Ериксен довърши домакините.

Още в 8-ата минута Джейк Ливърмор откри резултата срещу стария си отбор, когато от далечна дистанция той бе оставен от Фертонген да стреля, и не остави шансове на Юго Лорис с прекрасно изпълнение. В 23-ата минута Бен Арфа пропусна голям шанс от непосредствена близост на празна врата. До почивката Хъл остана по-добрият на терена, но след това нещата се промениха.

В 50-ата минута Гастон Рамирес напусна игра директно, след като без топка той се спречка с Фертонген и го повали. 

В 61-ата минута Ериксен стреля от пряк-свободен удар в гредата, а топката попадна в Кейн, който лесно изравни - 1:1. Хъл бе подложен на голямо напрежение до края, но Солдадо пропусна добър шанс, както и Ламела. 

В 90-ата минута домакините се пропукаха отново, когато Ериксен изигра по прекрасен начин една топка от Ленън и я изпрати в долния ляв ъгъл на МакГрегър.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
123