Стоук победи на гости на Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Стоук победи на гости на Тотнъм (видео)

Стоук Сити успя да победи на гости на "Уайт Харт Лейн" днес в среща от единадесетия кръг на английската Висша лига, като по този начин Тотнъм, Ливърпул и Евертън остават с по 14 точки в средата на класирането. Днес Стоук поведе с 2:0, преди гол на Насер Шадли да оформи крайното 2:1.

Още в 6-ата минута Боян Къркич вкара сензационен гол, когато взе топката в средата на терена, проби към наказателното поле и стреля през Лорис. В 33-ата минута и Джонатан Уолтърс вкара, когато бе намерен от чудесно центриране на Маме Диуф и от непосредствена близост нямаше как да сбърка.

На почивката за Тотнъм се появиха Ламела и Дембеле за Ериксен и Таунсенд, като играта малко се промени, преди да се включи и Адебайор, който замени Капу в 65-ата минута. Все пак след всички тези промени последваха две страхотни положения пред Диуф и Н'Зонзи за голове във вратата на Лорис. 

В 76-ата минута Ламела бе близо до гол от пряк-свободен удар, като Бегович отрази удара с перфектна реакция в корнер. Минута след това пък при центриране на Роуз на втора греда, Шадли вкара от много малък ъгъл с прекрасно изпълнение за 2:1.

В 86-ата минута, когато Тотнъм трябваше да затисне своя опонент, бе изгонен Кайл Ноутън, когато той повали като последен човек откъснал се противников играч. Така Стоук съхрани победата си до края.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
101