Ман Сити взе само точка от КПР (видео)


И. Ангелов

Ман Сити взе само точка от КПР (видео)

Манчестър Сити гостуваше на Куинс Парк Рейнджърс днес в среща от поредния единадесети кръг в английската Висша лига. Домакините на два пъти успяха да поведат в резултата и доминираха рано в срещата, но втората част бе за "гражданите", които успяха да се върнат до 2:2 в крайна сметка.

В 9-ата минута днес КПР вкара при едно добро центриране за Остин, но попадението му бе отменено поради засада.

При изпълнението на отсъдената засада Джо Харт се подхлъзна и с опорния си крак бутна топката преди да я изрита от наказателното поле, като тя попадна отново в Остин, който вкара. Тук отново попадението бе отменено, защото правилникът забранява две докосвания от един играч при изпълнение на нарушение.

В 21-ата минута обаче Остин взе заслужения гол, когато Исла премина през Клиши и центрира ниско, а нападателят с добър удар матира Харт за трети път. В този момент Сити започна да търси своето в мача, и Агуеро успя да изравни в 32-ата минута, когато получи дълга топка от Мангала по въздух, овладя, и макар да игра с ръка непозволено и това да не бе видяно от съдията, той стреля за 1:1.

Във втората част двата отбора отново разменяха силни атаки, и отново домакините поведоха първи. Това стана в 76-ата минута, когато при добро центриране на Остън, в наказателното поле Замора и Демикелис скочиха за топката, а бранителят я отклони във вратата си.

В 83-ата минута крайният резултат оформи отново Агуеро със своя 12-ти гол в 11 кръга. Яя Туре го намери отново над защитата, той свали топката, заобиколи Грийн и изравни. В 89-ата минута Харт трябваше да спасява своите при нова ситуация пред Остин. До края обаче повече голове не паднаха.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
202