Юнайтед, Пуул и Тотнъм могат да влязат в битка за английски национал


Н. Гавазов

Юнайтед, Пуул и Тотнъм могат да влязат в битка за английски национал

Три английски клуба са готови да се включат в борбата за подписа на Сайдо Берахино, след като 21-годишният футболист получи повиквателна за "Трите лъва". Нападателят на УБА е един от голмайсторите на сезона в Англия, имайки в сметката си седем гола във Висшата лига и един в Купата на страната.

За първи път Берахино привлече към себе си вниманието на Манчестър Юнайтед, вкарвайки през миналия сезон победния гол за УБА на "Олд Трафорд". Също така младият нападател внимателно е следен от Ливърпул и Тотнъм.

Независимо от всичко това, наставникът на "дроздовете" съветва Берахино да остане в клуба.

"Мисля, че Сайдо е достатъчно възрастен, за да разбере, че ако продължи да играе както досега, то тук ще постигне значителни успехи и за него ще се открият много възможности както на международно така и на клубно ниво. Всичко се свежда до това, какво иска ръководството на клуба. Засега нещата са такива, че ние нямаме нужда да продаваме играчи. Мисля, че президентът ще вземе вярното решение. Не бих искал Сайдо да напусне клуба, но нека бъдем реалисти, тъй като такава вероятност съществува", заяви Алън Ъруин.

 

  Сподели
59