Тотнъм обърна десет от Вила (видео)


И. Ангелов

Тотнъм обърна десет от Вила (видео)

След като Астън Вила поведе благодарение на Андреас Вайман днес в среща от десетия кръг на английската Висша лига, в която Тотнъм гостуваше на "Вила Парк", късни голове на Насер Шадли  Хари Кейн след изгонването на Кристиан Бентеке станаха причината за победата на гостите с 2:1 в този мач от неделния следобед.

Двата тима започнаха агресивно срещата, с положения пред Бентеке и Адебайор. В 13-ата минута обаче резултатът бе открит от Вайман, когато Н'Зогбия напредна по десния фланг и центрира по земя, а нападателят с шпагат успя да отклони топката в мрежата.

В 27-ата минута Адебайор излезе сам срещу Гузан, но не успя да вкара златно положение. В края на полувремето Бентеке бе близо до гол с глава, когато надскочи Кабул. 

На почивката за Тотнъм се появи Ламела, който замени Ериксен. В 58-ата минута и Кейн се появи за Адебайор. В 65-ата Бентеке бе изгонен директно след спречкване с агитката на Тотнъм и така гостите установиха контрол.

В 84-ата минута при центриране от корнер на Ламела, Шадли вкара от позиция на втората греда и това бе 1:1. В 90-ата минута при ново статично положение Кейн стреля директно от пряк-свободен, топката се отклони от стената и заблуди Гузан, като така бе осъществен пълният обрат.

С победата Тотнъм събира 14 точки, колкото има Ливърпул на 7-ата позиция във временното класиране.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
109