Пардю: Всички трябва да се страхуват от Нюкасъл


Н. Гавазов

Пардю: Всички трябва да се страхуват от Нюкасъл

Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю сподели мнението си за мача с Тотнъм от 9-я кръг на Висшата лига на Англия, в който "свраките" постигнаха победа с 2:1.

"На почивката бяха казани няколко силни думи. Като мениджър трябва да се успокояват играчите в съблекалнята, но понякога е необходимо да стреснеш момчетата. Оставихме Тотнъм прекалено дълго да владее топката, а също така да има и много пространства. Имахме късмет, че губехме само с 1:0 на почивката. Напомних на играчите за основите на играта във Висшата лига. Мисля, че след почивката Нюкасъл бе великолепен", заяви Пардю.

"Трябва да представляваме опасност за всеки отбор. Нюкасъл не е някакъв малък клуб, Нюкасъл е гранд, но до почивката играхме като малък отбор. Футболистите възприеха това, което им казах на почивката и това радва. През втората част отношението ни към работата се промени. Сега вече не сме в зоната на изпадащите и това е облекчение за тима, тъй като вниманието към нас бе прекалено. Натискът сковава всички, не само играчите. Не се плаша от критики. Предстои ни още много неща да свършим, но сега ще се наслаждаваме на победата", каза още специалистът.

 

  Сподели
269