Борини е щастлив в Ливърпул


Н. Гавазов

Борини е щастлив в Ливърпул

Агентът на нападателя на Ливърпул Фабио Борини заяви, че неговият клиент е щастлив в Ливърпул и не възнамерява да отива в друг клуб. През миналото лято Съндърланд и КПР се опитаха да получат италианеца и "червеените" бяха готови да писнат Борини, но той предпочете да остане и да се сражава за място в състава на Брендън Роджърс.

През сегашния сезон 23-годишният футболист едва един път започна като титуляри още два пъти бе резерва. Независимо от това, Борини се чувства щастлив и не помисля за смяна на клуба през зимния трансферен прозорец.

"Към момента аз не възнамерявам да търся друг клуб, защото момчето е щастливо да остане в Ливърпул. Нека не забравяме, че заради кариера в Англия той напусна Рома. В крайна сметка успя да намери някакво пространство за себе си - играе в Шампионска лига и вече започна в първите минути във Висшата лига. Всичко е съгласно плана", заяви агент Марко де Марки.

"Борини е играч от топ ниво и като резултат, той има контракт с Ливърпул. Всеки заинтересован клуб знае как да се обърне към тях. Но Ливърпул не е заинтересован да го пуска под наем, което потвърдих през август. Ние знаем това, както и всички клубове, които се интересуват от Борини. Ситуацията е същата, както и през септември - той е много щастлив да бъде част от този голям отбор", добави агентът.

 

  Сподели
97