Сити пречупи Астън Вила в края (видео)


И. Ангелов

Сити пречупи Астън Вила в края (видео)

Манчестър Сити успя да се задържи близо до лидера Челси в класирането на Висшата лига и преди срещата на лондончани с Арсенал утре. Днес Ман Сити победи с 2:0 на гости на Астън Вила и регистрира 14 спечелени точки, на 2 от Челси и 1 над третия - Саутхемптън. Яя Туре и Серхио Агуеро вкараха попаденията късно в мача за победата.

Астън Вила се държа много добре в първото полувреме, що се отнася до спирането на атаките на опонента, като "гражданите" бяха по-близо до гола, но Брадли Гузан игра прекрасно на врата. Единствените опасности за Вила създаваше Н'Зогбиа с непрестанните си рейдове, но Компани винаги се оказваше на правилното място срещу него.

Във втората част за Вила се завърна Кристиан Бентеке след повече от половин година липса от терените. Той обаче не успя да повлияе на атаките на домакините, които продължаваха да се бранят. Отбраната рухна чак в 82-ата минута, когато резервата Лампард стреля към Гузан, след това в атаката се намесиха Милнър и Силва, а в крайна сметка топката попадна в Туре, който стреля ниско за 1:0.

В 88-ата минута Милнър намери Агуеро на дъгата, той финтира бранител и стреля мощно за нов гол през Гузан.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
128