Моуриньо: Челси ще губи точки


Н. Гавазов

Моуриньо: Челси ще губи точки

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо няма никакви съмнения, че отборът му ще започне да губи точки във Висшата лига на Англия. Единствената засечка на лондончани от началото на сезона е срещу Манчестър Сити в миналия кръг. Този впечатляваш ход позволява на Челси да бъде едноличен лидер в класирането, но Жозе е на мнение, че комфортът ще свърши и ще дойде време когато "сините" ще губят точки.

"При нас всичко е добре: изиграхме шест мача, като на свой терен спечелихме три от три, показваме добър футбол, вкарваме. И разбира се, много сме доволни. В същото време мислим само за следващата си среща и след седмица ще се изправим срещу Арсенал. Изпреварваме най-близкия си преследвач Саутхемптън с три точки, а това означава, че след другия уикенд отново ще сме лидери в таблицата", заяви Моуриньо.

"Но толкова ли е важно това? Не, мисля че не, защото на дадения етап от сезона това няма никакво решаващо значение. От друга страна наличието на резерва повишава нашата увереност в собствените ни сили. Знаем, че всички ще губят точки и не трябва да се надяваме, че Челси само ще побеждава в следващите 10,15, 20 мача. Във Висшата лига дори топ отбор може да загуби всеки един мач", добави португалецът.

 

  Сподели
69