Венгер: Ситуацията в отбора започва да предизвиква безпокойство


Н. Гавазов

Венгер: Ситуацията в отбора започва да предизвиква безпокойство

Заради травми, получени в дербито на северен Лондон срещу Тотнъм, полузащитниците на Арсенал Аарън Рамзи и Микел Артета ще пропуснат гостуването на Челси в рамките на следващия кръг н Висшата лига на Англия. Както е известно, двамата футболисти бяха заменени още през първото полувреме на вчерашната среща, която завърши при резултат 1:1.

Рамзи и Артета също така няма да могат да играят срещу Галатасарй в Шампионска лига, а този мач рискува да пропусне и Джак Уилшър, който бе заменен в 63-та минута на дербито.

"Двамата няма да играят срещу Челси. Не знам колко дълго ще отсъстват, но ще пропуснат следващата седмица. Рамзи е с травма на задната повърхност на бедрото, а Уилшър увреди глезена си. Обезпокоени сме, че Аарън е с тази травми, защото той добре си почина през седмицата, аз не го използвах в мача със Саутхемптън. Изненадващо е, защото той е твърдо момче", заяви Венгер.

"Внезапно стана така, че съм ограничен в избора си на играчи, тъй като само в един мач загубихме трима футболисти, а нека не забравяме за тези, които отсъстваха шлюз Уолкът. Абу Диаби не е готов да играе, така че ситуацията започва да предизвиква безпокойство", каза още наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
95