Кристъл Палас победи на гости на Евертън (видео)


И. Ангелов

Кристъл Палас победи на гости на Евертън (видео)

Кристъл Палас шокира Евертън в петия кръг на Висшата лига на Англия, като победи на гости с 3:2, осъществявайки и пълен обрат в процеса на мача. Ромелу Лукаку откри резултата днес, но след голове на Йединак, Кембъл и Боласие резултатът бе обърнат, а Лейтън Бейнс успя само да върне попадение в края.

Още в 9-ата минута Лукаку откри, след като получи прекрасен пас от Озмън през краката на Дан. Нападателят се справи и с Делейни преди да матира Сперони. В 30-ата минута Хауърд сбърка като повали МакАртър в наказателното поле и Миле Йединак реализира дузпата. В 43-ата минута Боласие нацели и гредата с добър удар.

В 54-ата минута обратът бе факт, когато Хауърд пак игра лошо. Кембъл спечели битката във въздуха с вратаря, като и Ягиелка опита да изчисти преди кълбото да премине гола, но не успя. В 69-ата минута Озмън бе надигран от Пънчън, който намери Боласие и резултатът стана 3:1.

В 83-ата минута Евертън получи шанс да бие дузпа, когато Дан пресилено бе наказан за препъване на МакКарти. Лейтън Бейнс върна гол, но срещата завърши при 3:2, макар това да стана и при изключително спасяване от Сперони в 94-ата минута срещу Лукаку.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
113