Мартинес: Юнайтед не ми позволи да взема Клевърли


И. Ангелов

Мартинес: Юнайтед не ми позволи да взема Клевърли

Мениджърът на Евертън, Роберто Мартинес, заяви, че Манчестър Юнайтед е блокирал ход на мърсисайдци към Том Клевърли, защото "червените дяволи" не искали да подсилят конкурент за топ местата в лигата. След седмото си място миналата година, Юнайтед търси връщане в Топ 4 и Шампионска лига догодина.

"Аз съм голям почитател на Том," започна Мартинес. 

"Имахме възможност и искахме да я оползотворим в последния ден от прозореца, но по една или друга причина това не се случи. Не мисля, че по въпроса има само един аспект. Все пак клубът прави своето решение."

"Може би те не искаха да пуснат играч към отбор, който ще се състезава с тях и който завърши преди тях миналата година, не знам. Не мисля, че между отборите има лоши чувства. Бил Кенрайт е в добри отношения с Юнайтед като клуб. Ние не сме врагове."

"Имахме информация, че Клевърли не може да бъде пуснат под наем и толкова. Може да видите таблицата миналата година и да видите, че ние бяхме пети, а те седми. Така че аз ги разбирам. В същото време, Астън Вила започна силно. Те ще са силни този сезон."

  Сподели
91