Мендеш: Челси ми направи разкошно предложение


Н. Гавазов

Мендеш: Челси ми направи разкошно предложение

Полузащитникът на Атлетико Тиаго Мендеш призна, че Челси наистина се е опитал да го върне през лятото. През миналия сезон 33-годишният заедно с Атлетико не само спечели Примера дивисион, но и достигна до финал в Шампионска лига, преодолявайки по пътя си Челси. В резултат едва ли половината отбор на Диего Симеоне се оказа в списъка с трансферните цели на "сините", като Филипе Луис и Диего Коща наистина дойдоха на "Стамфорд Бридж".

Сред целите на Жозе Моуриньо бе и бившият му възпитаник Тиаго, който през лятото бе достъпен като свободен агент. Независимо от разкошното предложение от Лондон, ветеранът предпочете да продължи пребиваването си в Атлетико.

"В края на миналата година получих разкошно предложение от Челси и то ме закара да се замисля за промяна. Но след това осъзнах, че най-важното е да се чувствам важен в клуба. Поговорих си със Симеоне и той ми каза, че иска да ме види в отбора след отпуската. До този момент мислех само за Атлетико и за това, как отново да облека тази фланелка. Щастлив съм и благодарен за възможността да остана. Ще направя всичко възможно, за да се отплатя за доверието", съобщи Тиаго.

 

  Сподели
93