Маккарти отказал на Ливърпул


Н. Гавазов

Маккарти отказал на Ливърпул

Вратарят на Куинс Парк Рейнджърс Алекс Маккарти призна, че през миналото лято се е отказал от преход в Ливърпул. Както е известно, преди началото на сегашния сезон Макарти пристигна на "Лофтус Роуд" от Рединг. 24-годишният англичанин се надява да спечели конкуренцията с по-опитния Робърт Грийн.

Освен лондончани, интерес към Алекс е проявявал и Ливърпул, чиито мениджър Брендън Роджърс желае достоен дубльор на Симон Миноле. Заради повече игрова практика Макарти е предпочел вариант в полза на КПР.

"Мисля, че взех правилното решение. Ливърпул е голям клуб, но аз исках да играя в КПР. Мисля, че аз тук ще играя повече. Това е единствената причина. Първото, което ми се иска да направя е отново да започна да играя и да набера такава форма, която би ми позволила да попадна в националния отбор на Англия. Искам да бъда на топ ниво в продължение на много години, както това прави Робърт. Той има невероятна кариера и до този момент се намира в отлична форма. Искам да следвам неговия пример", заяви Маккарти.

 

  Сподели
63