Ливърпул вкара три на гости на Тотнъм (видео)


И. Ангелов

Ливърпул вкара три на гости на Тотнъм (видео)

Ливърпул успя да вземе категорична победа на гости на Тотнъм в мач от поредния трети кръг на английската Висша лига. В дебютната среща на Марио Балотели той не успя да се разпише, но това направиха Рахим Стърлинг рано в мача, Стивън Джерард от дузпа и Алберто Морено във второто полувреме.

Още в 3-ата минута Балотели получи шанс за мечтан старт в Ливърпул, но с удар с глава нацели Лорис. В 8-ата минута Стърлинг откри, когато Стъридж и Хендерсън играха добре от дясно, последният центрира успоредно на вратата и младото крило бе там да завърши. 

В 32-ата минута нов златен шанс се откри пред Балотели, който спокойно можеше да вкара хеттрик днес. Лорис бе излязал от зоната си да избие една топка и тя попадна в нападателя на открита врата, но той стреля неточно.

В 49-ата минута Джо Алън спечели дузпа за гостите и Джерард вкара от бялата точка. В 55-ата минута Ламела и Шадли бяха близо до гол, но Морено се намеси в отбрана. В 60-ата минута бранителят се и разписа, когато отне топката от току появилият се Таунсенд, напредна необезпокояван и стреля по земя през Лорис. В края на срещата феновете на Тотнъм бяха лишени и от почетен гол ,когато Адебайор бе повален от Ловрен в наказателното поле, но ситуацията бе подмината.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
194