Ман Сити с уверена победа над Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Ман Сити с уверена победа над Ливърпул (видео)

Стеван Йоветич блестя днес срещу Ливърпул в мач от втория кръг на английската Висша лига, когато на "Етихад" мърсисайдци бяха победени с 3:1. Йоветич вкара две от попаденията днес, а третото за "гражданите" бе дело на Серхио Агуеро само 23 секунди след появата му в игра. За Ливърпул вкара Ламбърт, макар че попадението бе записано като автогол на Сабалета.

В 41-ата минута Сити поведе, когато "гражданите" бяха търпеливи в изграждането на атаката си, топката достигна до Давид Силва в наказателното поле, там му бе избита от бранител към Деян Ловрен, който понечи да я избие, но Йоветич взе кълбото току пред крака на Ловрен, и с мощен удар стреля през краката на Миноле.

В началото на второто полувреме топката се озова в мрежата на Сити, но голът на Стъридж не бе зачетен поради засада. В 55-ата минута Йоветич удвои след добра отборна игра. Атаката започна той с пас с пета към Насри, който центрира ниско, а нападателят завърши от добра позиция около дузпата.

В 68-ата минута Джеко получи травма и бе заменен, а Агуеро вкара секунди след появяването си на терена, когато получи дълъг пас от Навас, надбяга Ловрен и вкара в близкия на Миноле ъгъл. 

В 83-ата минута, появилият се преди 4 минути Ламбърт, бе на края на центрирането на Рахим Стърлинг, стреля с глава, Харт изби, топката се удари в Сабалета и влетя във вратата на гражданите за крайното 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
246