Кошмарът за Луис Ван Гаал продължава (видео)


П. Пенков

Кошмарът за Луис Ван Гаал продължава (видео)

Лошото представяне на Манчестър Юнайтед под ръководството на Луис Ван Гаал продължи и този кръг, след като "червените дяволи" не успяха да се наложат над Съндърланд и си тръгнаха само с точка от "Стейдиъм ъф Лайт". Те започнаха добре срещата, като още в 17-та минута стигнаха до попадние чрез Хуан Мата. Испанският полузащитник успя да се възползва след пробив на Антонио Валенсия на десния фланг и съответно негово центриране в пеналта. Мата успя да намери пролука между противниковите играчи и с точен удар да изпрати топката в мрежата на Вито Маноне. 

Половин час след първият съдийски сигнал Съндърланд получи правото да изпълни ъглов удар, като за топката застана Себастиен Ларсон. Полузащитникът отправи добро центриране към наказателното поле на Юнайтед, където Джак Родуел се извиси над всички останали и глава успя да направи безпомощен Давид де Хеа. 

След единствената спечелена точка, Манчестър Юнайтед ще се изкачи на 13-та позиция в класирането, докато Съндърланд ще завърши кръга на 11-то място с точка повече от "червените дяволи". 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
149