Тони Пюлис може да напусне Палас


Н. Гавазов

Тони Пюлис може да напусне Палас

Мениджърът на Кристъл Палас Тони Пюлис може да напусне воя пост преди старта на новия сезон във Висшата лига на Англия. През ноември Пюлис оглави "орлите" и кардинално промени отбора, който преди това изглеждаше абсолютно безнадеждно. Уверено решавайки задачата по запазване елитния статут на тима, през месец май Тони бе избран за мениджър на годината.

Според публикации в британския печат обаче, 56-годишният специалист е влошил отношенията си с президента на клуба Стивън Периш, като напрежението продължава вече няколко месеца. Тони е недоволен, че клубът не успява да получи набелязаните трансферни цели.

Тази сутрин Пюлис проведе тренировъчното занимание за отбора, след което се е срещнал с боса, показвайки му негодуванието си. По информация на източника, Тони "няма да бъде изненадан", ако клубът реши да се раздели с него. В същото време ръководителят на Палас е отказал да потвърди, че Пюлис непременно ще бъде край страничната линия по време на стартовия мач на "орлите" в новия сезон на Висшата лига против Арсенал в събота.

Интересен факт е, че от ранния следобед букмейкърите престанаха да приемат залози за уволнението на Пюлис, чиято пресконференция трябва да се състои утре.

 

  Сподели
23