Фабиански обеща битка на Юнайтед


Н. Гавазов

Фабиански обеща битка на Юнайтед

Вратарят на Суонзи Лукаш Фабиански обеща, че неговият отбор ще направи всичко възможно, за да даде битка на Манчестър Юнайтед в съботната среща от стартовия кръг на Висшата лига на "Олд Трафорд". Под ръководството на Луис ван Гаал Юнайтед блестящо проведе предсезонния си период, спечелвайки всички свои срещи. Изглежда, че това не впечатлява Фабински, който предупреди "червените дяволи", че те са изправени пред истинско изпитание в събота.

"Не знам какви са очакванията на Юнайтед за този мач. Това няма да бъде лесна среща за тях. Ще е постараем с всички сили да победим. Ще бъдем добре подготвени и мачът обещава да стане много интересен. Няма смисъл да се страхуваме от противника, особено отчитайки факта, че Суонзи ги победи като гост в Купата на Англия. Не трябва от никого да се страхуваме", заяви Фабиански.

"Те са голям отбор, но ние ще се постараем да се завърнем с точки. Това е нашата цел. Не възнамеряваме да стоим в отбрана, позволявайки им да играят. Ще атакуваме и се надявам, че това ще е добра среща с добър резултат за нас", каза още стражът.

 

  Сподели
27