Невил: Юнайтед и Арсенал? - Не, първи ще са Челси и Сити


Н. Гавазов

Невил: Юнайтед и Арсенал? - Не, първи ще са Челси и Сити

Бившият играч на Манчестър Юнайтед Гари Невил сподели мнението си за шансовете на отборите за титлата във Висшата лига на Англия. Както е известно, в края на тази седмица стартира поредната кампания в най-силното първенство на планетата и темата с възможностите на различните отбори е особено актуална в британските медии. Според Невил, фаворити за победа във Висшата лига са Манчестър Сити и Челси.

"Ако Юнайтед не успее да привлече двама-трима добри играчи, не мисля, че Ван Гаал ще спечели титлата през този сезон. Разбира се, имаме примера с Ливърпул, който не участва в евротурнирите през миналия сезон и имаше възможността идеално да построи цикъла си за подготовка за мачовете във Висшата лига. В това отношение Юнайтед може да получи голямо преимущество", заяви Невил.

"В лицето на Рууни, Ван Перси, Уелбек и Ернандес Юнайтед разполага с най-добрата група нападатели в лигата. Ако успеят да построят отбраната си и да решат проблемите в полузащита - тъй като Карик е аут за дълъг период от време и трябва да се намери топ играч, който да го замени - отборът има шанс", каза още бившият футболист.

"Но е прекалено много да се иска от Юнайтед титла след онова, което се случи през миналия сезон. Ако разбира се, не дойдат две-три звезди, които веднага да се впишат в отбора. Забравете за Юнайтед и за Арсенал, защото не знаем какво да очакваме от тях. Сити и Челси ще заемат първите две места, за всеки отбор ще е непосилна задача да ги изпревари", добави Невил.

 

  Сподели
167