Пелегрини не гарантира на Харт връщане сред титулярите


Н. Гавазов

Пелегрини не гарантира на Харт връщане сред титулярите

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини заяви, че не може да обещае на своя вратар Джо Харт място в стартовия състав за мача от първия кръг на Висшата лига на Англия. В неделя в среща от Суперкупата на Англия вратата на шампионите бе пазена от новото попълнение Вили Кабайеро. Сити загуби с 0:3, а аржентинският страж можеше да се представи и по-добре в ситуациите с попаденията на Оливие Жиру и Санти Касорла.

Пелегрини обаче не възнамерява да праща Кабайеро на пейката. Няма никакви гаранции, че Джо Харт ще се завърне в титулярния състав.

"Всичките 22 играчи на нашия отбор трябва да покажат кой е номер едно на своята позиция. Това се отнася до вратаря и до останалите позиции. Джо Харт, Милнър, ЯяТуре и Джеко се завърнаха едва преди десет дни. Останалите футболисти проведоха 30-дневна предсезонна подготовка, поради което в болшинството играха тези, които проведоха предсезонната подготовка. Джо много добре игра в края на миналия сезон. Ще видим в неделя кой ще излезе срещу Нюкасъл", заяви Пелегрини.

 

  Сподели
94