Венгер: Хубаво е всяка седмица, а не през 85 дни да печелим трофеи


Н. Гавазов

Венгер: Хубаво е всяка седмица, а не през 85 дни да печелим трофеи

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер след победата над Манчестър Сити с 3:0 в мач за Суперкупата на Англия сподели мнението си за конкуренцията в атаката на отбора. Също така френският мениджър сподели мнението на повечето специалисти, че през новия сезон конкуренцията във Висшата лига ще е по-голяма отколкото през миналата година.

"Отдавна не съм имал такъв избор в нападение. През последните четири-пет години ние губехме водещите си играчи. През миналата година закупихме Йозил, а сега Санчес, така че без съмнение, отборът се подсили. Не помня да съм имал такава конкуренция в състава, а и не гледам в миналото, а напред. Разбира се, амбициозно гледам в бъдещето, но и внимателно, защото имам голям опит. Нашите съперници също добре се подсилиха, така че Висшата лига ще изглежда още по-интересна, тъй като топ отборите станаха още по-силни", заяви Венгер.

"Хубаво е да се печелят трофеи не на всеки 85 дни, а всяка седмица, но уви, това е невъзможно. Нека по-добре се съсредоточим върху следващия си мач и да го спечелим", каза още французинът.

 

  Сподели
123