Пелегрини: Ще сме готови за старта на сезона във Висшата лига


Н. Гавазов

Пелегрини: Ще сме готови за старта на сезона във Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини заяви, че не отдава особено значение на разгромната загуба на своя отбор от Арсенал в мач за Суперкупата на Англия. "Гражданите" загубиха стартовия мач от новия сезон с 3:0, но чилийският специалист не възнамерява да оплаква пропуснатия трофей и възнамерява да се съсредоточи върху успешното представяне във Висшата лига.

"През първите 45 минути Арсенал вкара два гола. Ние подобрихме представянето си през второто полувреме, имахме възможност да вкараме, но те също имаха шанс и се възползваха от него. Такива неща се случват до старта на сезона. Не показахме тази скорост, с която играхме в предсезонните мачове, но аз ще си поговоря с играчите и се надявам, че ще сме готови за старта на Висшата лига. Мисля, че пет или шест отбора са способни да спечелят титлата, защото всички те имат силен състав. Ние трябва да демонстрираме от самото начало, защо точно ние спечелихме титлата", заяви Пелегрини.

Наставникът на шампионите също така коментира ситуацията с Елиаким Мангала, който отдавна трябваше да се е присъединил към тима.

"Може би някакви документи липсват, но ние запазваме интереса си към играча, той иска да дойде тук, така че ще видим какво ще се случи тази седмица", добави мениджърът.

 

  Сподели
110