Роджърс: Скоро ще бъдем шампиони


Н. Гавазов

Роджърс: Скоро ще бъдем шампиони

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е на мнение, че в скоро време отборът ще спечели Висшата лига на Англия. Североирландският специалист е убеден, че през миналия сезон, когато Ливърпул едва на финала изпусна титлата, не е единичен случай. Роджърс е пълен с увереност, че мърсисайдци съвсем скоро ще постигнат своето.

"Тук няма депресия, нито съжаление. Не съм лежал цяло лято на плажа, плачейки и страдайки за това, че изпуснахме титлата. Тук има само възхищение и вътрешна вяра, че този път отново ще се преборим за титлата. През миналия сезон доказахме, че сме в състояние да издържим на натиска в шампионската гонка. Знам, някои хора ще ни припомнят срещите с Челси и Кристъл Палас, но вместо това, аз ще ги посъветвам да погледнат последните ни 14 двубоя", заяви Роджърс.

"12 победи, едно равенство и една загуба. С такива резултати обикновено се печели титла. Поради това знам, че сме способни да издържим на натиска. Това, което ни липсваше е малко късмет, който е необходим през целия път. Просто не успяхме да пробием, когато се искаше да го направим, но съм убеден, че ще се върнем и ще се борим за титлата. В момента Ливърпул е едно изумително място", каза още наставникът на "червените".

"През миналия сезон извършихме огромна крачка напред и сега трябва да вярваме, че сме способни да играем още по-добре. Ако това не се случи през тази година, то ще стане съвсем скоро. Аз наистина съм убеден в това, което правим в този клуб", завършва Роджърс.

 

  Сподели
173