Юнайтед надви и Реал Мадрид в САЩ (видео)


И. Ангелов

Юнайтед надви и Реал Мадрид в САЩ (видео)

Новият Манчестър Юнайтед на Луис ван Гаал успя да победи и испанския Реал Мадрид днес в пореден мач от груповата фаза на приятелския турнир Купата на националните шампиони. Днес за победата с 3:1 Ашли Йънг вкара на два пъти за "червените дяволи", а Бейл и Чичарито добавиха по гол.

Първото полувреме Юнайтед доминираше във всеки показател на играта и това се отрази първо в гол на Ашли Йънг в 21-ата минута, когато след прекрасна отборна атака с много подавания Дани Уелбек изведе крилото на добра позиция и той стреля в близкия на Касияс ъгъл за 1:0.

В 27-ата минута Гарет Бейл успя да си спечели дузпа от младия Майкъл Кийн, която и да реализира. Последва добър удар на Рууни, а Бейл отговори с прекрасно изпълнение на задна ножица, но Де Хеа спаси. 

В 37-ата минута Йънг получи топка на крилото и центрира фалцово за Рууни, който обаче се размина с топката и тя все пак влетя в мрежата на Касияс за 2:1.

Във второто полувреме Ван Гаал отслаби отбора си със смяната на Уелбек(принудително), Мата, Рууни и Ерера. За Реал пък се появи Кристиано Роналдо към средата на втората част. Все пак, макар да бе по-активният отбор, Мадрид допусна нов гол. Това стана в 80-ата минута, когато Кагава центрира по изключителен начин за Ернандес, който с глава не остави шанс на вратаря - 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
163