Рейна е в неведение относно плановете на Брендън Роджърс


Н. Гавазов

Рейна е в неведение относно плановете на Брендън Роджърс

Вратарят Хосеп Рейна заяви, че до този момент все още не е разговарял с мениджъра Брендън Роджърс относно своето бъдеще. През миналия сезон Рейна игра под наем в Наполи, но италианският клуб отказа да заплати 4 милиона паунда, за да закупи трансфера на 31-годишния играч от националния отбор на Испания.

В резултат на това, след отпуската си, Рейна бе принуден да се завърне на "Анфийлд" и да започне тренировки с Ливърпул. Вратарят до този момент няма на идея какви са плановете на Роджърс.

"Имам договор с Ливърпул, който трябва да уважавам. Добре тренирам и забележително общувам с моите съотборници. Тук съм, за да остана. Не съм разговарял с Брендън Роджърс. Намирам се тук от едва четири дни и мисля само за това, че трябва да си върна най-добрата форма. Към момента в големите испански отбори моята позиция е затворена, поради това ми се вижда много трудно да се завърна в Испания", заяви Рейна.

"Нормално е, че след толкова много години искаш да се завърнеш там, където си се родил, но ще видим. Когато Рафа Бенитес ме закупи в Ливърпул през 2005 година, аз се съгласих и казах, че скоро ще се върна в Испания. Той ми отговори: "Ще видим". Но след десет години аз все още съм зад пределите на Испания, а именно той (Бенитес) ме извика в Наполи през миналата година", каза още испанецът.

 

  Сподели
132