Оуен: Дори с тези звезди Арсенал няма да е в Топ 4


И. Ангелов

Оуен: Дори с тези звезди Арсенал няма да е в Топ 4

Бившият английски нападател, Майкъл Оуен, очаква този сезон Арсенал да пропусне да се класира сред четирите отбора на върха във Висшата лига, дори и след пристигането на суперзвезда от калибъра на Алексис Санчес от Барселона. Бившото острие на Ливърпул и Манчестър Юнайтед заяви пред talkSport:

"Подписването със Санчес накара всички да се изправят и да си вземат поука. Аз наистина го ценя, той е топ играч и това е голяма стъпка в правилната посока."

"Но, без да конкретизирам позициите, топ 4 местата за мен ще са за Челси, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Ливърпул."

"Ако Ливърпул прогресира над последната година, те вероятно ще се представят по-добре и в класирането. Манчестър Сити спечели лигата, Челси се подсили по категоричен начин. От второт до първо място крачката е голяма, но Ливърпул ще трябва да убеди топ-играчите си да покажат отново високо ниво."

"Играчите, които Ливърпул взе от Саутхемптън се представиха фантастично миналия сезон. Лалана може да стане звезда. Той се представи добре, има страхотни крака и баланс. Нямам търпение да го гледам в цветовете на Ливърпул."

1805