Санчес: Идвам, за да спечеля всички титли


И. Ангелов

Санчес: Идвам, за да спечеля всички титли

Новата 40-милионна покупка на Арсенал е уверена, че ще спечели "всяка възможна титла" след преминаването си от Барселона. Освен това Алексис Санчес заговори, че Арсен Венгер е бил ключът към неговото привличане. Чилиецът, е уверен, че ще добави много титли над спечеления ФА Къп след 9 години суша миналия сезон.

"С Йозил в състава Арсенал бе много близо до спечелване на титлата. Дано и аз мога да допринеса за спечелването на възможно най-много титли. Имаме страхотен състав и сме голям клуб. Можем да постигнем големи неща."

"Това, че искам да играя редовно, не е единствената причина да дойда тук. Аз идвам, за да спечеля лигата, Шампионска лига и всяка друга възможна титла."

"Стилът на игра на Арсен Венгер е точно този стил, който има и чилийският национален отбор. Следователно аз съм свикнал с него. Арсенал играе много добре, това подхожда на моя стил. Затова аз пристигнах тук."

"Бяха ми казали, че това е мениджър, от който може много да се научи. Той иска да постигне страхотни неща във футбола и това ми помогна да направя решението си да премина в Арсенал. Гордея се с това, че съм първият чилиец, играл в Арсенал. Ще дам всичко от себе си, когато играя за клуба."

  Сподели
152