Артета: Със Санчес Арсенал даде заявка за титла


И. Ангелов

Артета: Със Санчес Арсенал даде заявка за титла

Микел Артета похвали новото попълнение на Арсенал - Алексис Санчес, като го нарече един от най-добрите нападатели. Испанецът заяви, че това е своеобразно послание на Арсенал към опонентите на върха и сега очакванията за новата кампания са на по-високо ниво.

"Много съм позитивен за новия сезон. Това, което постигна клубът днес, подписването на Алексис Санчес, е страхотно. Всеки очакваше голямо попълнение. Той е добър играч, има опит, техника и скорост. Той имаше много опции пред себе си, но избра нас, което ни прави горди. Той харесва Арсенал и аз се радвам за пристигането му."

"Това е голямо послание, толкова рано в трансферния прозорец. Ние казахме, добре, нека вземем един от най-добрите нападатели в света в момента. Аз нямам търпение да го видя в игра. Днес разговаряхме, той е въодушевен и иска възможно най-скоро да се намеси в играта ни."

"Мисля, че точно скорост ни липсваше. Понякога играехме с Касорла, Жиру и Уилшър, и така нямахме скорост. Да привлечем Санчес означава подобрение. Това ни трябва, защото другите отбори се подобряват във Висшата лига."

  Сподели
168