Официално: Алексис Санчес е играч на Арсенал


П. Пенков

Официално: Алексис Санчес е играч на Арсенал

Официалният сайт на Арсенал потвърди новината, че Алексис Санчес ще носи фланелката на "артилеристите". Подробности около сделката не се съобщават, но според непотвърдени източници сумата е около 30 милиона паунда. Първият мач на Алекс Санчес с Арсенал се очаква да бъде на 2 август в турнира "Емирейтс Къп". 

"Много съм щастлив, че се присъединих към Арсенал - отбор, който има страхотен мениджър, фантасични играчи и едни от най-добрите фенове в света. Очаквам с нетърпение срещата си с новите ми съотборници, както и мачовете ни във Висшата лига и Шампионска лига. Ще дам най-доброто от себе си на Арсенал, тъй като желая да направя всички фенове на отбора щастливи," сподели Алексис Санчес в първото си интерю като играч на "лондончаните".

Мениджърът Арсен Венгер заяви следното, след осъществения трансфер: "Както много хора видяха на Световното първенство, Алексис е страхотен футболист, а това, че се присъедини към нас ни прави изключително доволни. Алексис ще добави мощ, креативност и много качество в нашия състав, като нямам търпение той да се присъедини към нашите редици в следващите няколко седмици. Сигурен съм, че феновете на Арсенал ще посрещнат топло Алексис." 

  Сподели
182