Коща се сбогува с Атлетико


Н. Гавазов

Коща се сбогува с Атлетико

Нападателят на националния отбор на Испания и Атлетико Мадрид Диего Коща официално се сбогува с "дюшекчиите" и потвърди, че ще продължи кариерата си в Челси. Заради протичащото тези дни Световно първенство по футбол, което завърши за тима на Коща със сензационно отпадане, трансферът на 25-годишния нападател в Челси се забави. Независимо от това, готвейки се за последната среща от турнира с Австралия, Диего заяви, че напуска Атлетико и по всичко изглежда, ще се отправи към "Стамфорд Бридж".

"Към момента не обръщам внимание на това, защото мисля само за Световното. Впрочем, очевидно е, че моето бъдеще е свързано преди всичко с Челси, а не с Атлетико. Атлетико е моят дом, моят живот и аз силно съм привързан към този клуб, но в живота се случват определени неща и към тях трябва да се привиква. Трябва да се използват възможностите, за да подобриш своя живот и този на семейството си", заяви Коща.

"Атлетико винаги е бил в моя живот и мисля, че след няколко трудни години, аз най-после успях да се проявя. Благодарен съм за това, че попаднах в националния отбор и сега нося фланелката на Испания. Не знам каква е ситуацията в момента. Помолих да ме оставят на мира по време на Световното, защото просто искам да дам всичко, зависещо от мен, за да помогна на националния отбор", добави нападателят.

 

  Сподели
88