Кошчелни: Трябва ни нападател, който да вкарва по 30 гола на сезон


Н. Гавазов

Кошчелни: Трябва ни нападател, който да вкарва по 30 гола на сезон

Централният защитник на Арсенал Лоран Кошчелни е убеден, че за успешното представяне през новия сезон "артилеристите" ще трябва да извършат най-малко четири покупки през лятото. Както е известно, през май лондончани сложиха край на деветгодишната си безтрофейна серия, завоювайки Купата на Англия. Също така възпитаниците на Арсен Венгер бяха лидери във Висшата лига, но в крайна сметка завършиха на четвърто място.

Очевидно е, че Арсенал има нужда от подсилване, още повече, че Бакари Саня е поредният футболист, който си тръгва от "Емирейтс".

"Имаме нужда от вратар, десен защитник, полузащитник и нападател. Важно е да бъдат купени тези четирима играчи, за да може през целия сезон да се конкурираме с отбори като Челси, Манчестър Юнайтед и Манчетсър Сити. Победата в Купата на Англия може да промени положението на нещата и да доведе в Арсенал нови играчи", заяви Кошчелни.

"Имаме нужда и от много и много класен нападател. Той е необходим и на Жиру, за да стане още по-добър. Ако привлечем голмайстор, способен да вкарва 30 гола на сезон, това ще ни помогне да спечелим Висшата лига", допълни французинът.

 

  Сподели
159