Балак: Лампард е легенда


Н. Гавазов

Балак: Лампард е легенда

Бившият полузащитник на Челси Михаел Балак изрази своето възхищение от Франк Лампард, който напусна "Стамфорд Бридж". В понеделник официално бе обявено, че Челси няма да продължи договора си с Франк, който в продължение на 13 години защитаваше цветовете на "сините", превръщайки се в легенда за лондончани. За това време полузащитникът три пъти спечели Висшата лига на Англия, четири пъти Купата на Англия, два пъти Купата на Лигата и по един път Лига Европа и Шампионска лига.

Спорд Балак, който навремето също напусна Челси като свободен агент, Франк няма какво да доказва и той няма да срещне проблеми с търсенето на нов отбор.

"Сега той е на възраст, когато можеш да се чувстваш по-свободен - той постигна всичко с Челси. Франк е легенда там, както и в националния отбор на Англия. Намира се в добро положение. Трябва да помисли за това какво иска. Иска ли да постига още успехи в спорта, да играе на най-високо ниво? Или иска да се наслаждава на живота? Мисля, че ще има предложения. Достатъчно опитен е, за да вземе правилното решение", заяви Балак.

 

  Сподели
61