Фърдинанд иска още да играе


Н. Гавазов

Фърдинанд иска още да играе

35-годшният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд за пореден път заяви за своето намерение да продължи игровата си кариера. През сегашния сезон Рио взе участие само в 22 мача във всички съревнования. Действащият контракт на бившия футболист от националния отбор на Англия изтича през лятото.

Самия Фърдинанд, независимо от внушителната критика през настоящата кампания, иска и в бъдеше да играе за Манчестър Юнайтед, но все още не знае, дали ще попадне в плановете на новия мениджър. Дори това да не се случи, Рио няма намерение да окачва обувките на пирона.

"Във форма съм, здрав съм и искам да продължавам да играя. Разговарях с много приятели и всички ми казват едно и също - продължавай да играеш толкова дълго, колкото можеш. Към момента клубът се намира в такова положение, в което не можеш да приемаш никакви решения. Няма смисъл да казвам какво искам, тъй като най-напред трябва да се изчака с назначаването на новия мениджър. Просто искам клубът да вземе най-доброто решение за себе си. Каквото и да е то, аз с уважение ще се отнеса към него. След това ще бъда открит за предложения. Предпочитам да изчакам и да видя какво ще се случи в Юнайтед и едва след това да решавам", заяви Фърдинанд.

 

  Сподели
27