Скаути на Пуул са гледали Гризман в понеделник


Н. Гавазов

Скаути на Пуул са гледали Гризман в понеделник

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс е изпратил скаути, които в понеделник са наблюдавали играта на нападателя на Реал Сосиедад Антуан Гризман в мача от Примера срещу Гранада (1:1). Както е известно, французинът бе признат за играч на сезона в състава на баските, където той се отличи 16 пъти в рамките на Ла Лига.

Страхотната форма на Гризман привлече вниманието на националния отбор на Франция, а също така и на редица европейски клубове.

Ливърпул пък търси качествено подсилване преди новия сезон: мърсисайдци не играха в евротурнирите през сегашната си кампания и това значително опрости календара на тима. Със сегашния състав обаче е ясно, че "червените" няма как да бъдат конкурентни във Висшата лига и в Шампионска лига.

Цената на Гризман в момента е около 20 милиона евро, но освен Ливърпул, за футболиста също така претендират Манчестър Юнайтед и Арсенал. Предполага се, че през лятото цената на французина ще нарасне и вероятно това е причината скаутите на Брендън Роджърс да се опитат инкогнито да присъстват на въпросния мач.

Съобщава се също така, че пратениците на Ливърпул са наблюдавали играта и на защитника на Реал Сосиедад Иниго Мартинес.

 

  Сподели
165