Палас се върна от три пасив срещу Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Палас се върна от три пасив срещу Ливърпул (видео)

Ливърпул понесе нов голям удар по амбициите за първото място в английската Висша лига, след като днес в мач от предпоследния кръг тимът поведе с 3:0 на гости на Кристъл Палас, но пропусна да спечели срещата, завършвайки при 3:3. Дуайт Гайл стана герой за домакините с късен гол.

В 18-ата минута днес при корнер, Стивън Джерард асистира на Джо Алън за 1:0 и гол с глава. В началото на втората част видяхме и два бързи гола за мърсисайдци за 3:0. Първо Джерард отново асистира, този път на Стъридж, чийто отклонен удар с ляв крак премина през Сперони. В 55-ата минута и Суарес се разписа при добра атака със Стърлинг.

След ситуацията обаче видяхме доста разконцентрираност за гостите, а в игра за Палас в 71-ата минута се появи Глен Мъри. В 79-ата минута Делейни върна гол с удар от далеч. 2 минути след това Яник Боласие организира изключителна самостоятелна атака, в края на която достигна до противниковото поле и пусна топката за Гайл, който завърши прекрасно.

В 88-ата минута резервата Мъри подаде по изключителен начин за Гайл, който пак завърши през Миноле за невероятното 3:3. След 90-ата минута нападателят потърси и хеттрика, но се размина с малко при един добър удар с ляв крак.

1 Ливърпул




81т.
2 Манчестър Сити




80
3 Челси




79
4 Арсенал




76

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
245