Норич задържа Челси в Лондон (видео)


И. Ангелов

Норич задържа Челси в Лондон (видео)

Норич гостуваше на "Стамфорд Бридж" и Челси в поредния тридесет и седми кръг на английската Висша лига. След нулевото равенство съдбата на Челси на върха най-вероятно означава трето място, след като лондончани имат мач повече от лидерите и точка по-малко. На дъното пък Норич остава зависим от резултатите на Съндърланд.

Челси имаше близо 25 шанса за гол днес, но ефективността на домакините не бе на ниво. След доста притъпената игра в първата част, Жозе Моуриньо прибегна до 2 промени на почивката. Салах и Лампард бяха заменени от Азар и Луис, а това мигновено даде своето влияние.

Още с първата си изява Азар спечели пространството по десния фланг, изпрати топката навътре, а там Луис с мощен удар не остави шансове на Руди, но топката се удари в горната греда и отново влетя на терена.

Най-добрата възможност за гостите дойде пред Роберт Снодграс, който остана сам срещу Чех в една ситуация, но бе застигнат от бранител преди да стреля в 71-ата минута. Друг любопитен момент бе подминатата дузпа, когато Джон Тери покоси Мартин Олсон в полето на Челси.

1 Манчестър Сити




80т.
2 Ливърпул




80
3 Челси




79
4 Арсенал




76

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
382