Ман Сити с голяма стъпка към титлата (видео)


И. Ангелов

Ман Сити с голяма стъпка към титлата (видео)

Манчестър Сити гостуваше на Евертън в мач от поредния тридесет и седми кръг на английската Висша лига. Днес "гражданите" успяха да осъществят пълен обрат и да победят мърсисайдци с 3:2. Лоша новина обаче дойде рано в мача, когато след гола си Серхио Агуеро бе заменен поради травма.

Още в 11-ата минута днес Рос Баркли вкара изумителен гол, фалцирайки топката над Джо Харт в ъгъла на вратата от далечна дистанция. След ситуацията обаче Сити овладя инициативата и успя да обърне резултата.

В 22-ата минута Туре изведе Агуеро на добра позиция, и той изравни с добър удар в близкия ъгъл на Хауърд. В ситуацията обаче Кун изглежда се контузи и бе заменен от Фернандиньо. В 43-ата минута Туре отново отвлече вниманието на бранителите на Евертън, и така при едно центриране на Милнър, Джеко вкара с глава.

В началото на втората част той вкара и за 3:1. Тук обаче Насри игра прекрасно за асистенцията при гола от близо. След този момент Сити се успокои прекалено, и опонента започна да редува атаки. В 65-ата минута Лейтън Бейнс центрира в наказателното поле за Лукаку, който върна един гол, макар че се намираше в засада, останала незабелязана от реферите.

До края добри положения видяхме пред Сабалета, Демикелис и Деулофеу за двата тима, но резултатът не се промени.

1 Манчестър Сити




80т.
2 Ливърпул




80
3 Челси




78
4 Арсенал




73
5 Евертън




69
6 Тотнъм




66

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
234