Съндърланд удари и Юнайтед у дома (видео)


И. Ангелов

Съндърланд удари и Юнайтед у дома (видео)

След като взе 10 точки от 12 възможни в последните 4 кръга, включващи гостувания на "Стамфорд Бридж" и "Етихад", Съндърланд пътува до "Олд Трафорд" и успя да победи Манчестър Юнайтед с 1:0. Днес изключителен гол на Себастиан Ларсон в първото полувреме бе достатъчен за победата.

В отсъствието на Уейн Рууни Манчестър Юнайтед изглеждаше изключително придвидим и беззъб в предни позиции. Отново тимът разчиташе само на центрирания от крилата и импровизации от Хуан Мата, който обаче бе заменен във втората част от Робин ван Перси, който пък се отчете с пропуск от един метър при центриране на Джоунс.

В 30-ата минута днес Конър Уикам бе избутан до флагчето на корнера от Флетчър, от където той центрира на сляпо, но топката попадна на пътя на Ларсон, навлизащ в наказателното поле, който с прекрасно воле не остави шанс на Де Хеа. 

В първото полувреме най-доброто положение за домакините бе един удар от далеч на Мата. Втората част започна с ранна смяна на Нани за Янузай. Последваха появите на Ван Перси и Уелбек за Мата и Йънг, но "червените дяволи" не успяха да реализират добрите си положения. 2 от тях бяха пропиляни от Ернандес на изключителна позиция, а веднъж пропусна и Ван Перси. В края на срещата пък страхотен удар на Борини след една контра се заби в сглобката на вратата на Де Хеа. Все пак гостите победиха минимално.

5 Евертън




69т.
6 Тотнъм




66
7 Манчестър Юнайтед




60
8 Саутхемптън




55

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
193