Гигс: През следващата година Юнайтед ще се бори за титлата


Н. Гавазов

Гигс: През следващата година Юнайтед ще се бори за титлата

Временно изпълняващ задълженията на мениджър на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е убеден, че през следващия сезон отборът му ще се бори за победа във Висшата лига на Англия. След като през миналата година "червените дяволи" уверено спечелиха шампионската титла, през сегашната кампания Юнайтед се оказа неспособен дори да попадне в зоната на евротурнирите.

Гигс, който пое управлението на тима след уволнението на Дейвид Мойс, е убеден, че "червените дяволи" ще се завърнат сред претендентите за титлата.

"Спечелихме лигата през миналия сезон. Година преди това отстъпихме титлата само с голова разлика. Година по-рано също я спечелихме. На кое място бе Ливърпул през миналия сезон? Седмо? Кой можеше да предположи, че те ще се намират на мястото, което заемат в момента. Поради това смятам, че много неща могат да се изменят", заяви Гигс.

"Определено, разполагаме с играчи, притежаваме всичко необходимо за успешно представяне през следващия сезон. Убеден съм, че в този тим има играчи, които са способни да се борят за титлата през следващата година. Ясно е, че това ще е много трудно тъй като проведохме труден сезон, а момчетата от Ливърпул станаха по-добри, а и други отбори станаха по-силни. Но аз съм убеден, че имаме играчи, които са готови да се борят за титлата", допълни уелсецът.

 

  Сподели
49