Роджърс: Челси беше паркирал два автобуса


П. Пенков

Роджърс: Челси беше паркирал два автобуса

Брендън Роджърс беше изключително недоволен от представянето на собствения си Ливърпул, който загуби с 2:0 у дома от Челси, само два кръга преди края на кампанията. Освен това Роджърс обвини Жозе Моуриньо, че този път е успял да паркира "два автобуса" в опит да запази резултата.

"Просто не успяхме да намерим пролука. Вероятно днес Челси бяха паркирали и двата си автобуса. Жозе получи желания резултат. Стилът на Челси просто е противоположен на нашия. За никой треньор не е трудно да научи 10 играчи да играят в 16-метрово поле," категоричен бе Брендън Роджърс. 

"Моите играчи бяха невероятни днес, с изключение на завършващата фаза. Днес показахме всичко, на което сме способни. Опитвахме се да владеем топката в наше притежание, като бяхме отбора, който желаеше повече победата. Очевидно е, че сме разочаровани от резултата, но след края на мача изпитва само респект към моите играчи. Оставаме на две точки пред Челси. Мога да кажа, че съм горд от всички, а позицията, на която се намира е невероятна за парите, които похарчихме," добави треньорът на Ливърпул. 

  Сподели
183