Настървен Юнайтед разби Норич (видео)


И. Ангелов

Настървен Юнайтед разби Норич (видео)

Манчестър Юнайтед прие Норич в първия мач на Райън Гигс начело на "червените дяволи". Днес в победата с 4:0 видяхме един пределно мотивиран състав на домакините и тактически добре издържан двубой. Шокиращата на пръв поглед новина за оставянето на Хуан Мата резерва бе опровергана от Гигс, след като испанецът се разписа на 2 пъти при влизането си от пейката.

Юнайтед доминираше в първото полувреме, но Норич се бранеше добре. Шинджи Кагава може би имаше най-добрата възможност за гол в 23-ата минута. В 40-ата едно центриране от дясно премина през Фер, Мартин и Търнър с късмет, като топката достигна по земя до Уелбек, който бе препънат от Уитакър, когато бе очи-в-очи с вратаря. Това бе дузпа и странно не видяхме червен картон, а от бялата точка категоричен бе Рууни.

В началото на втората част Рууни отново вкара. В 48-ата минута той навлезе от левия фланг към дъгата на наказателното поле, където му бе оставено място за удар, и той пласира топката в далечния ъгъл на вратаря, като тя се удари и в гредата преди да влети в мрежата.

Последваха добри ситуации пред Уелбек и Рууни, който започна да търси своя хеттрик. В 60-ата минута за Уелбек се появи Мата, и той се разписа с първото си докосване. Това стана при едно добро подаване от Джоунс в наказателното поле. 

В 73-ата минута Хуан Мата се разписа отново, този път след добра игра на Валенсия от дясно. В 82-ата минута Рууни бе близо до красив гол, когато след бърза атака на пасове той бе намерен извън наказателното поле и копна топката неспасяемо над Руди, но тя кацна над горната греда.

4 Арсенал




70т.
5 Евертън




69
6 Тотнъм




66
7 Манчестър Юнайтед




60
8 Саутхемптън




52

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
160