Саутхемптън бие Евертън с два автогола (видео)


И. Ангелов

Саутхемптън бие Евертън с два автогола (видео)

Саутхемптън прие Евертън в мач от поредния тридесет и шести кръг на английската Висша лига днес, а домакините успяха да надиграят своя опонент по всеки показател и да победят с 2:0. За съжаление на "карамелите" от Ливърпул двете попадения бяха записани на сметката на бранители като автоголове.

Още след минута игра домакините поведоха в резултата днес. След една бърза атака Ламбърт се намери на добра позиция от ляво и центрира на първа греда, където притеснен от Галахар, Антолин Алкарас шокира Тим Хауърд в опит да избие.

В 31-ата минута Натаниел Клайн се справи с Бейнс и центрира на задна греда, където Шеймъс Коулман не успя да играе добре и отклони топката с глава през Тим Хауърд за 2:0 и нов автогол. 

Надеждите на Роберто Мартинес за Топ 4 бяха охладени тук, макар той да опита да реагира и да замени Рос Баркли с Леон Озмън на полувремето. Това не промени много нещата на терена и домакините продължиха да доминират. В 62-ата минута Озмън опита да си изпроси дузпа, но получи картон за това. Най-доброто положение за Евертън реално бе плод на случайност в една ситуация през втората част, когато Бейнс се опита да центрира и без малко да намери далечния ъгъл на вратата на Боруц.

 

4 Арсенал




70
5 Евертън




69
6 Тотнъм




66
7 Манчестър Юнайтед




57
8 Саутхемптън




52
9 Нюкасъл




46

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
135