Юнайтед и Ван Гаал се договориха, холандецът получава 100 милиона за трансфери


Н. Гавазов

Юнайтед и Ван Гаал се договориха, холандецът получава 100 милиона за трансфери

Старши-треньорът на националния отбор на Холандия Луис ван Гаал съгласува условията на договора си с Манчестър Юнайтед, съобщава авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. според информацията, в последните часове 62-годишният специалист договори с Юнайтед бъдещото си сътрудничество, което ще започне веднага след края на участието на холандския национален отбор на финалите на Световното първенство по футбол.

Документите все още не са подписани, но страните вече са се договорили за всички детайли от сделката, която няма да има дългосрочен характер и ще е за срок до три години.

По-рано през деня De Telegraaf съобщи, че в щаба на холандския специалист ще влезе и Патрик Клуиверт, който в момента е асистент на Ван Гаал в холандския национален отбор.

Освен това, част от екипа на новия мениджър на Юнайтед ще бъде Франс Хоек, който ще отговаря за вратарите на тима, а също така видеоаналитика Макс Рекерс и физиолога Йос ван Дийк. Единствените претенции на Юнайтед към Ван Гаал е да включи Райън Гигс в своя щаб. Също така холандецът ще получи 100 милиона паунда за нови футболисти.

 

  Сподели
107