Юнайтед е готов да се пребори за Кавани


Н. Гавазов

Юнайтед е готов да се пребори за Кавани

Уволнението на Дейвид Мойс от поста мениджър на Манчестър Юнайтед е позволило на клуба да възобнови своя отдавнашен интерес към нападателя на Пари Сен Жермен Единсон Кавани. В момента "червените дяволи" търсят нов наставник на отбора и напълно е вероятно да почакат почти три месеца с избора на нов мениджър, с оглед на ангажиментите на Луис ван Гаал с националния отбор на Холандия.

Босовете на английския шампион обаче нямат никакво намерение да седят със скръстени ръце. Изпълнителният директор на клуба Ед Удуърд е готов да се заеме с привличането на тези футболисти, от които няма да се откаже нито един треньор.

Така например, Юнайтед на практика съгласува покупката на левия защитник на Саухемптън Люк Шоу, един от ярките млади английски футболисти.

Според информациите, "червените дяволи" са готови да се преборят и за Кавани. Удуърд е разбрал, че ПСЖ може да бъде открит към преговори за продажбата на 27-годишния уругваец за сумата от около 60 милиона паунда.

Източникът на информацията твърди също така, че Юнайтед е договорил и покупката на още един футболист, чието име не се съобщава. В момента на "Олд Трафорд" активно гледат не само към Кавани, но отново и към Сеск Фабрегас от Барселона, а също така Тони Кроос от Байерн Мюнхен, Марко Ройс и Илкай Гюндоган от Борусия Дортмунд, както и Карвальо от Спортинг.

На фона на всички тези съобщения, тази сутрин долетя новина, че Юнайтед е предложил на защитника Патрис Евра нов тригодишен договор.

 

  Сподели
88